Beste eiwitshake om af te vallen

Eiwitshakes om af te vallen

Wil je ook graag afvallen aan de hand van shakes? Dan is de keuze voor een eiwitshake bij de meeste mensen al snel gemaakt. Eiwitshakes zitten namelijk vol bouwstoffen, een handige keuze dus als je daarnaast ook nog eens veel sport. Doe je niet zoveel aan sport? Dan zijn er ook nog vele andere mogelijkheden om alsnog met shakes af te vallen. Denk bijvoorbeeld aan speciale whey shakes en maaltijdvervanger. In dit artikel besteden we echter veel aandacht aan goede eiwitshakes en daar hoort natuurlijk ook een beste bij. Lees je mee?

Waar bestaat een eiwitshake uit?

Meestal bestaat een eiwitshake uit whey proteine. Dat is een proteine dat ongeveer de helft van melksuikers bevat, ten opzichte van koemelk. In whey eiwitten zitten veel vitamine en mineralen. Er zijn drie soorten Whey proteine, namalijk:

1. Whey concentraat: bevat 29-89% eiwit (meestal de goedkoopste vorm)
2. Whey isolaat: bevat meer dan 90% eiwit
3. Whey hydrolisaat: bevat meer dan 90% eiwit maar dan in hele zuivere vorm, dat is goed want bij de zuivere vorm worden de eiwitten het beste opgenomen door ons lichaam.

Eiwitshakes zijn geschikt voor:

  • Bodybuilders (eiwitshakes helpen bij het herstellen van de spieren, ook zorgen eiwtten voor meer spiermassa)
  • Atleten: snel herstel
  • Mensen die willen afvallen: doordat een eiwitshake rijk is aan eiwitten, behoud je je energie tijdens het afvallen
  • Vegetariërs en veganisten voor de extra eiwitten die ze mogelijk tekort komen.

Beste Eiwitshake om af te vallen?

Nummer 1 Eiwitshake voor beste eiwitshake om af te vallen is geworden: Scitec Nutrition 100% Whey Protein

beste eiwitshake om af te vallen, goedkope eiwitshake

Scitec Nutrition 100% Whey Protein

Dit is wat ons betreft de beste eiwitshake om af te vallen. Dat komt mede door de prijs-kwaliteitsverhouding. De beste eiwitshake heeft een hoog eiwitpercentage en bevat tevens verschillende whey vormen. De shake kan zowel gebruikt worden voor mensen die willen afvallen, als ook om spieren mee te kweken. Een zeer veelzijdig product dus!

Nummer 2 eiwitshake: XXL Nutrition Whey Isolaat.

XXL Nutrition Whey Isolaat, goedkope eiwitshake

XXL Nutrition Whey Isolaat

Deze shake heeft een iets beter bestandsdeel en dat is Wey isolaat. Omdat deze eiwitshake voornamelijk uit isolaat bestaat, bevat het minder vetten en koolhydraten. Indien je graag wilt afvallen of een allergie hebt voor lactose, dan is de Whey isolaat een heel goed alternatief. De oplosbaarheid van het poeder en de goede smaak, maakt dat dit een uitstekend product is.

Nummer 3 eiwitshake: XXL Nutrition Whey Hydrolisaat

XXL Nutrition Whey Hydrolisaat, beste eiwitshake om af te vallen

XXL Nutrition Whey Hydrolisaat

De Whey Hydrolisaat is als derde geëindigd, maar behoort zeker tot de beste eiwitshake om af te vallen. Dit product is speciaal gefilterd waardoor het beschikt over de zuiverste hydrolisaat. De Whey hydrolisatie is aanvoerder van de nieuwe generatie eiwitsupplementen van hoogwaardige kwaliteit. Dit product wordt voornamelijk gebruikt door mensen die bepaalde topsport beoefenen en hiervoor snel herstel noodzakelijk is. Ook wanneer je veel aan bodybuilding doet of juist duursport, dan kun je dit product ook zeker gebruiken.

Wat is de beste eiwitshake om af te vallen?

De beste eiwitshake om af te vallen is toch wel de eiwitshake die wij op nummer 1 hebben gezet. Dat product is uitermate geschikt om te gebruiken voor het sporten alsook erna. De shake zorgt voor spierherstel en geeft energie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *