Hoe val ik echt af met shakes?

Wat is afvallen met shakes precies?

Wanneer je dit dieet wilt proberen dan houdt dat het volgende in. Afvallen aan de hand van shakes en smoothies houdt in dat je het ontbijt, lunch, einde van de middag snack en eventueel het avondeten vervangt voor goed gevulde smoothies of shakes. Het is belangrijk dat de smoothies voorzien zijn van genoeg voedingsstoffen om jouw de dag door te brengen. Het beste wissel je dan smoothies af met shakes. Een smoothie is iets wat je zelf maakt in bijvoorbeeld een blender. Je doet hier dan diverse soorten groente en fruit in, dat mix je met een klein beetje water of yoghurt. Een shake bestaat uit poeder, dat poeder meng je met water of melk en blijft vloeibaar. Je kunt een dergelijke shake gemakkelijk opdrinken.

Echt afvallen met shakes doe je zo!

Er zijn tegenwoordige vele afvalshakes verkrijgbaar, en dan kan het lastig zijn om daar een goede uit te kiezen. Na wat speurwerk hebben we hieronder drie goede afvalshakes samengesteld die je als maaltijdvervanger kunt gebruiken.

1) DELICIOUS BREAKFAST:

XXL Nutrition Whey Isolaat, goedkope eiwitshake

Een bekende maaltijdvervangende shake van het merk XXL nutrition. Zoals de naam al zegt is dit een ultieme shake om af te vallen. Zo kun je er je ontbijt mee vervangen, maar dient deze shake ook goed als lunchvervanger.

Te koop voor 15.85 op Eiwitshakestore.nl

2) HERBALIFE® FORMULA 1:

herbalife, afvallen met shakes, wat is afvallen met shakes

Wel eens van de herbalife shakes gehoord? Dat zijn één van de beste maaltijdvervangers die boordevol vitamines en andere goede voedingsstoffen zitten. Deze shake wordt veel gebruikt door mensen die een aantal kilo’s willen afvallen met shakes.

Te koop op Herbaproducten.com

(de prijs zie je pas nadat je een account hebt aangemaakt – helaas één van de regels van Herbalife.)

3) Eigen recept: Energie smoothie

Doe de onderstaande ingrediënten in de blender en mix dit met wat water en yoghurt.

  • 2 bananen
  • 2 eetlepel eiwitpoeder of proteïnepoeder
  • 1 biet
  • 200g boerenkool of spinazie
  • sap van 2 grapefruits

Voordelen van afvallen met shakes

Afvallen met shakes kent vele voordelen. Hieronder de voordelen voor je opgesomd.

  • De shakes en maaltijdvervangers bevatten veel vitamines en mineralen maar ook eiwitten. Eiwitten geven je een verzadigd gevoel en energie, handig dus om de dag door te komen. Let wel: wanneer je de shake eenmaal verteerd hebt, dat je hongergevoel dan weer terugkomt. Slim is om dan te kiezen voor een light tussendoortje. Denk aan een eiwit of proteïne reep, fruit of wortelen.
  • De shakes zijn vaak afgepaste porties waardoor je je makkelijk aan de hoeveelheden houdt.
    Shakes worden vaak als heel lekker ervaren omdat de vaak zoet zijn. Neem bijvoorbeeld een vanille eiwit shake, deze smaakt echt verrukkelijk.
  • Shakes zijn makkelijk klaar te maken. Het enige wat je vaak aan een shake hoeft toe te voegen is water of melk. Dat meng je dan met een garde even doe door elkaar, et voilla je ontbijt of lunch is klaar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *