Verstrakkingsgel voor de vagina Tips van een Expert

Als vrouw zijnde wil je je zeker voelen maar bovenal ook controle hebben over je eigen lichaam. Wanneer je tijdens het vrijen weinig meer voelt en het moeilijk wordt om de vagina goed aan te spannen. Dan is dat enorm vervelend en frustrerend. Er zijn een aantal manieren om te vagina te verstrakken. Denk aan een vagina correctie, vagina verstrakkingsgel en bepaalde oefeningen die je kunt doen. Hieronder de verschillende methodes kort toegelicht.

Methodes Vagina Verstrakken

Vagina correctie: Het chirurgisch laten verwijderen van overtollig huid. De chirurg zal in overleg met jou bekijken wat hij/zij voor jou kan betekenen. Zo wordt er bekeken of een ingreep überhaupt zin heeft en of je daarmee kan bereiken wat je eigenlijk wil. Vagina correcties hebben in de meeste gevallen dan ook betrekking op het verkleinen van te grote schaamlippen.

Vagina verstrakkingsgel: Een vagina verstrakkingsgel zorgt ervoor dat de vagina huid strakker en elastischer wordt. Hierdoor wordt de vagina strakker, maar oogt deze ook mooier. Daarnaast zul je ook merken dat je meer controle terugkrijgt over de vagina spieren en dat je ook meer plezier zult ervaren tijdens het vrijen. Het is de bedoeling dat je een dergelijke gel twee keer per dag aanbrengt.

Train je bekkenbodemspieren: Het trainen van je bekkenbodemspieren zorgt er ook voor dat je vagina strakker wordt. Het trainen van je bekkenspieren is niet zo heel moeilijk. Online kun je diverse oefeningen vinden die je hierbij kunnen helpen. Maar onderaan dit artikel vind je alvast een makkelijk oefening die je overal kan doen.

Wat zijn goede vaginaverstrakkingsmidelen?

Een goede vagina verstrakkingsgel die ook in Nederland te verkrijgen is, is Vtight. Vtight breng je twee keer per dag aan. Het is aan te raden om tijdens de behandeling ook bekkenbodemspier oefeningen te doen. Wanneer je deze twee elementen combineert dan boek je het snelst resultaat. Veelal merk je al verschil binnen één week. Moet je nagaan wat je in een maand kunt bereiken!

Bekkenbodemspieroefeningen

Hieronder een makkelijk oefening die je zelfs op het werk kunt uitvoeren;

Oefening 1: Ga op een stoel zitten en probeer je bekkenbodemspier aan te spannen. Om te ontdekken waar deze spier zich precies bevindt, kan het helpen om je te focussen op het ophouden van je urine wanneer je nodig naar de wc moet. Het is een soort knijpende beweging, deze houd je voor een aantal seconden vast en laat je dan weer los. Dit herhaal je 10x achter elkaar. Je kunt deze oefening een paar keer per dag doen.

Hopelijk heb je wat aan deze tips gehad. Mocht je meer weten surf dan eens naar www.vtight.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *